Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Garanti och försäkring

Du kan också läsa om Köpvillkor, Frakt- & betalvillkor samt Kunduppgifter & integritet här. 

Garanti

Vi har samma garantier som tillverkarna lämnar vilket är minst 1 års garanti. Vissa tillverkare har längre garanti vilket du ofta kan se i produktbeskrivningen. Vissa tillverkare har också kortare garantier och detta gäller förbrukningsvaror såsom projektorlampor och batterier. Rengöring av en kamera faller inte under garantin.

Ångerrätt

Som konsument har du enligt Distans- och hemförsäljningslag 2005:59, under vissa förutsättningar rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, från den dag då du emottog varan. Ångerrätten gäller inte datorprogram, bläckpatroner, ljud- och bildupptagningar med försegling/plombering bruten. Du som konsument har rätt att undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion.

Om du som konsument inte är försiktig, använder eller hantera varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den kan du bli skyldig att ersätta Scandinavian Photo för varans värdeminskning. Ångerrätten gäller endast konsumenter, ej företag.

Hur utnyttjar jag min ångerrätt?

Skicka aldrig varor till oss utan att först ha kontaktat oss och fått din retur godkänd av oss, om så sker fråntar vi oss allt ansvar för produkten och eventuella kostnader. Kontaka oss på 0770-771100 eller info@scandinavianphoto.se om du vill göra en retur.

Du kan även använda konsumentverkets blankett för ångerrätt och skicka denna till oss med post. Men snabbast hantering får du ifall du kontaktar oss först.
Konsumentverkets ångerblankett

Eventuell tvist

Vi tillämpar alltid konsumentköplagen och vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Försäkring

Tillsammans med försäkringsbolaget Solid Försäkringar erbjuder vi en försäkring som täcker stöld och skada. Ett erbjudande om försäkringen kommer hem direkt till dig från försäkringsbolaget strax efter ditt köp. Vi vill varmt rekommendera våra kunder att teckna denna, men påminner också om att försäkringen är helt frivillig att teckna.

Solid har valt att inte försäkra helikoptrar/drönare.

Reklamation

Kontakta alltid oss innan du returnerar något till oss. Detta gäller även om vi har skickat en felaktig eller fel vara till dig. Gäller det en reparation kanske det i vissa fall går snabbare att skicka direkt till tillverkare/distributör. I samband med reklamationer och garantiärenden så står vi för frakten antingen tillbaka till oss eller till eventuell verkstad. Som privatperson har du enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt för varor köpta efter den 1 april 2005. Kontaka oss på 0770-771100 eller info@scandinavianphoto.se om du vill göra en reklamation.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.