2019-09-18

Viktig information om felaktiga SMS

Igår kväll inträffade ett tekniskt fel i vårt ordersystem vilket resulterade i att äldre och felaktiga orderbekräftelser skickades ut via SMS till flertalet av våra kunder. I meddelandet stod det att det fanns en order att hämta i någon av våra butiker. Problemet är nu lokaliserat och åtgärdat och vidare analyser kring orsaken bakom felet genomförs just nu.


Vi vill därför uppmärksamma dig på att du inte har någon order att hämta ut, eller att någon beställning har gjorts i ditt namn olovligen, och att du helt kan bortse från de SMS du eventuellt fick av oss igår kväll. Ingen personlig data har läckt eller på något sätt äventyrats. Vi ber om ursäkt för de olägenheter som detta kan ha skapat för dig.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se

Stort tack för förståelsen och för att ni hjälper oss att sprida informationen!

/ Teamet på Scandinavian Photo

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.