Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-09-18

Viktig information om felaktiga SMS

Igår kväll inträffade ett tekniskt fel i vårt ordersystem vilket resulterade i att äldre och felaktiga orderbekräftelser skickades ut via SMS till flertalet av våra kunder. I meddelandet stod det att det fanns en order att hämta i någon av våra butiker. Problemet är nu lokaliserat och åtgärdat och vidare analyser kring orsaken bakom felet genomförs just nu.


Vi vill därför uppmärksamma dig på att du inte har någon order att hämta ut, eller att någon beställning har gjorts i ditt namn olovligen, och att du helt kan bortse från de SMS du eventuellt fick av oss igår kväll. Ingen personlig data har läckt eller på något sätt äventyrats. Vi ber om ursäkt för de olägenheter som detta kan ha skapat för dig.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se

Stort tack för förståelsen och för att ni hjälper oss att sprida informationen!

/ Teamet på Scandinavian Photo

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.