Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kunduppgifter och integritet

Du kan också läsa om Köpvillkor, Frakt- & betalvillkor samt Garanti & försäkring här. 

Scandinavian Photo är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss. I vår integritetspolicy beskriver vi hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du besöker våra webbsidor, registrerar ett konto via någon av våra webbsidor, köper våra produkter eller tjänster, eller när du på annat sätt är i kontakt med oss. I policyn hittar du även information om vilka rättigheter du har gällande hanteringen av dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Du kan när som helst invända mot att få fortsatt information från oss genom att klicka på avregistreringslänken i våra nyhetsbrev, ändra dina val på "Mitt Konto" eller kontakta kundtjänst på 0770-771100 eller info@scandinavianphoto.se.

Läs hela Scandinavian Photos integritetspolicy!

Ladda ner formulär för begäran om registerutdrag!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.