Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

E-post, kundtjänst

info@scandinavianphoto.se

Telefon, kundtjänst

0770-771100

Webbsupporten har öppet måndag-fredag kl 08.00-17.00


Garanti

Vi har samma garantier som tillverkarna lämnar vilket är minst 1 års garanti. Vissa tillverkare har längre garanti vilket du ofta kan se i produktbeskrivningen. Vissa tillverkare har också kortare garantier och detta gäller förbrukningsvaror såsom projektorlampor och batterier. Rengöring av en kamera faller inte under garantin.

Ångerrätt

Som konsument har du enligt Distans- och hemförsäljningslag 2005:59, under vissa förutsättningar rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, från den dag då du emottog varan. Ångerrätten gäller inte datorprogram, bläckpatroner, ljud- och bildupptagningar med försegling/plombering bruten. Du som konsument har rätt att undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion.

Om du som konsument inte är försiktig, använder eller hantera varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den kan du bli skyldig att ersätta Scandinavian Photo för varans värdeminskning. Ångerrätten gäller endast konsumenter, ej företag.
 

Hur utnyttjar jag min ångerrätt?

Skicka aldrig varor till oss utan att först ha kontaktat oss och fått din reklamation godkänd av oss, om så sker fråntar vi oss allt ansvar för produkten och eventuella kostnader. Du kontaktar oss: Sverige: Telefon 0770-771100 E- post info@scandinavianphoto.se

Du kan även använda konsumentverkets blankett för ångerrätt och skicka denna till oss med post. Men snabbast hantering får du ifall du kontaktar oss först.
Konsumentverkets ångerblankett

Eventuell tvist

Vi tillämpar alltid konsumentköplagen och vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Försäkring

Tillsammans med försäkringsbolaget Solid Försäkringar erbjuder vi en försäkring som täcker stöld och skada. Ett erbjudande om försäkringen kommer hem direkt till dig från försäkringsbolaget strax efter ditt köp. Vi vill varmt rekommendera våra kunder att teckna denna, men påminner också om att försäkringen är helt frivillig att teckna.

Solid har valt att inte försäkra helikoptrar/drönare.

Reklamation

Kontakta alltid oss innan Ni returnerar något till oss. Detta gäller även om vi har skickat en felaktig eller fel vara till dig. Gäller det en reparation kanske det i vissa fall går snabbare att skicka direkt till tillverkare/distributör. I samband med reklamationer och garantiärenden så står vi för frakten antingen tillbaka till oss eller till eventuell verkstad. Som privatperson har du enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt för varor köpta efter den 1 april 2005. Här når du oss: Scandinavian Photo AB Tallvägen 34, 564 24 Bankeryd Tel 0770-771100 Fax 036-377775 E-post info@scandinavianphoto.se

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)