Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

E-post, kundtjänst

info@scandinavianphoto.se

Telefon, kundtjänst

0770-771100

Webbsupporten har öppet måndag-fredag kl 08.00-17.00


Kortbetalning

I samarbete med Dibs(http://www.dibs.se), Handelsbanken, Visa och Mastercard hanterar vi säkra betlaningar med kort. All kortinformation hanteras försiktigt; vi sparar inga kortnummer i våra databaser och all kommunikation krypteras. Vi granskar dessutom alla kortaffärer manuellt.

Vad är SSL

SSL är en term som står för Secure Sockets Layer och är en teknik för att kryptera och skydda den information som skickas via webbens http protokoll. När SSL används börjar alltid webbadressen med https:// och moderna webbläsares adressfönster kan visas med grön bakgrund.

Använder Scandinavian Photo SSL?

Ja, varje gång som du kommer till sista steget i orderprocessen kontrolleras så att sajten är i SSL läge. När du skickar din kreditkort och/eller orderinformation görs det alltid över en säker lina.

Verified By Visa

Vår korttjänst är ansluten till 3Dsecure, så här skriver Dibs om 3dSecure: "3D-Secure teknologin är utvecklat av VISA och Mastercard och syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Identifieringsprocessen är likvärdig den som används vid bankomatuttag och som bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. Med denna teknik erhåller säljföretaget betalgaranti och kortinnehavaren kan vara säker på att dennes kort inte nyttjas av obehörig."

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)