Homepod Vit - EU

Apple Homepod Vit - EU

Artikelnummer: 1043322
  • Sök efter låttexter
  • Ring och ta emot telefonsamtal
  • Siri-genvägar
3 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
HomePod är en högtalare som anpassar sig till sin plats och levererar högkvalitativt ljud överallt där det spelas. Tillsammans med Apple Music och Siri skapar det ett helt nytt sätt för dig att upptäcka och interagera med musik hemma.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.