ColorChecker gråkort gråskala i 3 steg

X-rite ColorChecker gråkort gråskala i 3 steg

Artikelnummer: 1011332
790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Color Checker Gråkort, Gråskala i 3 steg

Color Checkers gråkort i tre steg har en yta som är 18% grå, vilket innebär att den går att användas vid vitbalansering och exponeringsmätning. Den är väldigt smidig att ha med sig, då den bara är ca 20 x 29 cm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.