Clamp Pico MC1990A

Manfrotto Clamp Pico MC1990A

Artikelnummer: 1012281
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Mångsidig liten extraklämma
Mångsidig klämma som är ett bra verktyg för montering av bärbara strobes, kameror, LED-paneler, ljudsystem eller annan utrustning med låg vikt och som är utrustad med 1/4"- eller 3/8"-anslutningar. Du kan säkert fästa din utrustning till mycket tunna stänger med en diameter på 8-15 mm.

Maximal kapacitet på 2 kg.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.