Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rock Solid Master Clamp

Tether Tools Rock Solid Master Clamp

Artikelnummer: 1016192
679 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rock Solid Master Clamp från Tether Tools

Rock Solid Master Clamp är en kraftig klämma med många användningsområden. Klämman kan monteras runt rör som stativ, autopoles, räcken och tross men även plana ytor som stolar, bord och liknande.

Till klämman ingår en tapp med 1/4"-20 skruv för montering av stativhuvuden, blixtar, andra mindre klämmor med mera. Låsvredet är av typen som går att lyfta för att kunna spänna åt den ordenligt i trånga utrymmet där du inte har möjlighet att vrida det 360°.

Kapacitet:

  • Öppning: 1,27cm - 5.33cm
  • Max belastning: 15kg
  • Vikt: 521g

Levereras med:

  • Klämma
  • Tapp med 1/4"-20 skruv
  • Insats för montering på plana ytor.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.