Barndoors

Barndoors, eller skärmklaffar på svenska, är en typ av ljusformare som man fäster på en blixt eller lampa för att kunna styra ljuset. De monteras antingen direkt på lampan, på reflektorn med till exempel Bowens- eller Profoto-fattning eller på en LED-panel. Klaffarna öppnas och fälls beroende på önskad effekt. Resultatet blir ett riktat och hårt ljus som passar bra för att till exempel belysa en specifik del beroende på hur mycket du fäller ihop klaffarna. Vi har barndoors från bland annat Godox, Aputure och Nanlite. Köp i butik eller direkt online.

14 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljusformare
Varumärken
Anpassad till
Monteringsring passande
Material
Medföljande monteringsring
Färg insida
Raster
Passar till
Diffusor
Diameter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.