Elinchrom Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)
Elinchrom Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)
Artikelnummer: 1033613

Elinchrom Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)

Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Softbox Rotalux Octa 175 cm

Med sin octaformade design ger Rotalux Octa 175 en mycket stor, mjuk ljusbild. Perfekt vid porträtt, produktfoto m.m. då softboxen ger en rund reflex i reflekterande ytor samt ger en stor, jämn ljusspridning.

Rotalux Octa är mycket populär hos fotografer eftersom ljuskaraktären snabbt och enkelt kan förändras, från mjukt till hårt genom att yttre samt, ibland, även den inre diffusionsduken tas bort vid fotografering. Tas bägge dukarna bort brukar man ofta montera en difflektor i softboxen.

Fördelar:

  • Jämn ljusbild
  • Speedring till olika blixtfabrikat

Jämn ljusbild

Precis som alla Elinchroms ljusverktyg är geometrin i Rotalux softboxarna exakt anpassade till brännvidden och ljusmönstret hos alla Elinchroms lamphuvuden. Dessa egenskaper tillsammans med dubbla diffusionsdukar ger det exceptionellt jämna ljuset som Elinchrom softboxar är kända för.

Rotalux Speedring till olika blixtar

Hjärtat i Rotalux softboxar är det patenterade Rotalux-fästet, som gör det möjligt att rotera softboxen i fattningen. Rotalux Speedring har konstruerats för att göra montering och användning extremt enkel samtidigt som det tål att användas hela dagarna. De kan snabbt och enkelt vikas ihop likt ett paraply för att transporteras i en kompakt väska. En färgkodning gör det enkelt att montera spröten på rätt plats beroende på vilken ljusformare du använder. Samma speedring går att använda till Rotalux Stripbox, Square, Recta, Octa och Deep Octa.

Notera! Rotalux Speedring köps till separat och ingår inte i softboxen. Speedringen finns anpassad för de flesta blixtfabrikat på marknaden vilket gör att softboxarna kan monteras direkt på andra blixtmärken utan någon mellanadapter. Alla Rotalux unika egenskaper bibehålls.

Levereras med:

  • 1x Rotalux Octa 175
  • 1x Reflexduk
  • 1x Yttre Diffusionsduk
  • 1x Inre Diffusionsduk
  • 8x Stag
  • 1x Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.