Regnskydd MB PL-E702 Pro

Manfrotto Regnskydd MB PL-E702 Pro

Artikelnummer: 1013176
695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Praktiskt regnskydd från Manfrotto
Detta skydd passar en systemkamera med ett 70-200mm objektiv (eller mindre).

Det går snabbt och smidigt att dra skyddet över kameran så att du lätt kan fota i regniga eller dammiga/sandiga miljöer. Den enkla designen ger dig också möjlighet att lätt nå och använda alla knappar och reglage.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.