Smartphonefäste Twistgrip universal

Manfrotto Smartphonefäste Twistgrip universal

Artikelnummer: 1029339
  • Hållaren kan "twistas" till en platt liten enhet
  • Blixtsko för montering av tillbehör
  • Tillverkad i tålig metall
  • Monteras på vanlig 1/4" stativskruv
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Manfrotto Twistgrip till Smartphone

Twistgrip är ett smidigt sätt att montera din smartphone på ett stativ. Få möjligheten till timelapse, stopmotion, fotografera med långa slutartider och ge utlopp för din kreativitet i bild och video.

Hållaren är tillverkad i metall och kan "twistas" till en platt liten enhet som alltid får plats i väskan. Greppen är försedda med gummi och vinklade så att telefonen sitter bra och på ovansidan finns en blixtsko för montering av tillbehör som till exempel en lampa eller mikrofon.

Passar telefoner som är mellan 5,8 - 8,2 cm breda.

Fördelar:

  • Monteras på vanlig 1/4" stativskruv
  • Tillverkad i metall
  • Platt profil för smidig transport

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.