Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kolfiberstativ med låg vikt och fällbar mittpelare

Manfrotto Stativ MT055CXPRO3 kolfiber

Artikelnummer: 1011953
  • Fällbar mittpelare
  • Benen är tillverkade i 100% kolfiber för högsta styrka och stabilitet
  • Easy Link används för att montera tillbehör direkt på stativet
5 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Stativ MT055CXPRO3 kolfiber
Videohuvud S6
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
6 759 SEK7 464 SEK
Stativ MT055CXPRO3 kolfiber
Kulled MHXPRO-BHQ2 magnesium + 200pl snabbplatta
Tapp 147 3/8''till1/4''
7 059 SEK

Manfrotto MT055CXPRO3

Kolfiberstativ med Quick Power Lock för smidig hantering, kolfiber för låg vikt och fällbar mittpelare för flexibla vinklar klarar MT055CXPRO3 av de flesta situationer.

Fördelar:

  • Quick Power Lock
  • Kolfiber
  • Easy Link
  • Fällbar mittpelare

Quick Power Lock

Quick Power Lock är en typ av snäpplås som tack vare sin mekaniska lösning med hävstångseffekt är smidig att både låsa och stänga, även med handskar eller svaga händer. Låsningen blir kraftigare än tidigare versioner samtidigt som det är lättare att låsa/stänga den.

Kolfiber

Benen är tillverkade i 100% kolfiber vilket behåller styrkan och stabiliteten i stativet samtidigt som vikten reduceras.

Easy Link

Easy Link anslutningen är en gänga som används för att montera tillbehör direkt på stativet. Med hjälp av olika armar kan du sätta dit skärmar, lampor, klämmor och andra tillbehör som underlättar ditt arbete.

Fällbar mittpelare

Med en knapp på botten av mittpelaren får du möjlighet att fälla den till liggande läge. Perfekt för macrofotografering, flat-lays eller andra kreativa vinklar. Benen går att vinkla till spagatläge som tillsammans med den fällbara mittpelaren kan ge dig en väldigt låg arbetshöjd.

Levereras med:

  • Stativ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.