Hållbart stativ med tre bensektioner

Manfrotto Stativ MT290XTA3 aluminium

Artikelnummer: 1021205
  • Max belastning på 5 kilo
  • Väger endast 1,78 kilo
  • Benen kan ställas in i fyra lägen för att maximera kreativiteten när du fotograferar
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Stativ MT290XTA3 aluminium
Växelhuvud 410 Junior + 410pl snabbplatta
Stativväska MBAG80N 80cm
4 729 SEK
Stativ MT290XTA3 aluminium
Friktionsarm 244 mini 24 cm
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
3 925 SEK

Detta trebensstativ från Manfrotto är utrustat med tre bensektioner och en har en speciell toppgjutning för förbättrad styvhet, hållbarhet och prestanda. Du kan ställa in benen i fyra vinkellägen för att kunna maximera din kreativitet när du fotograferar. En gummerad benvärmare ger ett bekvämt grepp och ökar ergonomin.

Stativet levereras med en axelväska.

[TEXT1020994805]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.