Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakt resestativ med snäpplås

Manfrotto Stativkit Befree Advanced Flipp svart aluminium

Artikelnummer: 1037677
 • Fliplås QPL Travel Lever
 • Passar både RC2 och Arca swiss
 • Kompakt transportstorlek med smidiga benlås
 • Easy link
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit Befree Advanced Flipp svart aluminium
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Kameraplatta 200PL
2 368 SEK
Stativkit Befree Advanced Flipp svart aluminium
Friktionsarm 244 mini 24 cm
Kameraplatta 200PL-pro Arca Swiss
3 094 SEK

Befree Advanced med snäpplås

Manfrotto Befree är en serie kompakta resestativ där Befree Advanced riktar sig till dig med högre ställda krav på stabilitet och hantering men utan att för den skull öka vikten. Stativet passar perfekt till spegellösa fullformatskameror och systemkameror med en nomalzoom.

Fördelar:

 • Fliplås QPL Travel Lever
 • Passar både RC2 och Arca swiss
 • Kompakt transportstorlek med smidiga benlås
 • Easy link

Fliplås QPL Travel Lever

QPL Travel Lever är den lättare och mindre versionen av Manfrottos QPL-lås. Ett snäpplås är lätt att använda med handskar i snö tack vare att du inte behöver förlita dig på friktion och du ser tydligt om benlåset är öppet eller stängt.

Passar både Arca swiss och RC2

Manfrottos Advanced 494 är ett stativhuvud som klarar av både Manfrottos RC2 plattor och de flesta Araca swiss plattorna på marknaden. Huvudet har tre separat reglage, ett huvudlås, ett friktionsreglage och ett panoreringslås som tillåter rotation utan att kulleden ändrar på sig.

Kompakt transportstorlek

Benen på Befree Advanced kan fällas upp 180º grader vid transport, något som gör att den totala transportstorleken endast blir 40 cm. Benlåsen är designade för att hanteras med en hand, vilket gör att du kan använda samma hand för att låsa upp och ställa in benet.

Easy link

Precis som de större stativet 190 och 055 har Befree Advanced utrustats med Manfrottos Easy link för att via armar montera till exempel lampor, monitorer och recorders för att utöka möjligheterna med tillbehör.

Levereras med:

 • Manfrotto Befree Advanced QPL
 • Manfrotto Advanced 494
 • Manfrotto 200PL ARCA

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.