Resestativ i aluminium med fällbar mittpelare

Manfrotto Stativkit Befree GT XPRO Aluminium

Artikelnummer: 1044711
  • Kompakt stativ för resor
  • Fällbar mittpelare och spagatläge
  • Finns i aluminium och kolfiber

Välj variant

2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit Befree GT XPRO Aluminium
Smartphone Clamp ST-08 Cold Shoe Metal
Hållare iPad
3 088 SEK
Stativkit Befree GT XPRO Aluminium
Hållare iPad Pro Metall
Cold Shoe Mount 1/4"
3 188 SEK

Resestativ med fällbar mittpelare

GT XPRO är ett litet resestativ i Manfrottos BeFree-serie som har spagatläge och möjlighet att fälla mittpelaren. Detta medför bra möjligheter vid makro- och landskapsfotografering då du får till intressanta och låga bildvinklar. Stativet har en maxbelastning på 10 kg och kameraplattan 200PL-Pro passar på både RC2 och Arca-huvud.

Fördelar:

  • Lätt och litet
  • Utmärkt för makro och landskap
  • M-lock & Easy-link
  • Kompatibel med RC2 och Arca

Lätt och litet

Med högpresterande och lätta spegelösa systemkameror passar detta stativet utmärkt. Den låga vikten och möjligheten att fälla ihop stativet till ett kompakt paket gör det utmärkt för dig som vill fotografera seriöst på resan, men inte bära tungt.

Utmärkt för makro och landskap

Kombinationen av spagatläge och fällbar mittpelare ger stativet en lägsta arbetshöjd på endast 9 cm. Detta är perfekt för makrobilder eller landskapsbilder med låga bildvinklar.

M-lock & Easy-link

Skruvlås-systemet M-Lock ger en stabil låsning på benen samtidigt som det är lätt att både låsa och öppna. Easy-link låter dig ansluta armar för att hålla tillbehör som monitorer och lampor när du vill fotografera eller filma.

Kompatibel med RC2 och Arca

Kameraplattan 200PL-Pro passar på Manfrotto RC2 och nästan alla Arca-huvuden.  

Levereras med:

  • Manfrotto Befree GT XPRO
  • Manfrotto 200PL-Pro
  • Väska
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.