Trevägshuvud MHXPRO-3WG Microjustering

Manfrotto Trevägshuvud MHXPRO-3WG Microjustering

Artikelnummer: 1014776
  • Mikrojustering i alla tre axlar för att kunna komponera med stor precision
  • Levereras med 200PL kameraplatta från Manfrotto
  • 8 kilo maxbelastning och en tålig aluminiumkonstruktion
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Bärbarhet, precision och bekvämlighet

Trevägshuvudet från Manfrotto är avsett för dig som är erfaren och noggrann i ditt fotograferande. Tack vare microjusteringen kommer du kunna ställa in din kamera till önskad position genom små mikrosteg i alla tre axlar. Vredet ger ergonomisk komfort även vid lång användning. För grova justeringar kan du enkelt lossa på låssystemknoppen som är intryckt mot spakarna för att flytta på axeln på ett snabbare sätt

Levereras med:

  • MHXPRO-3WG
  • Kameraplatta 200PL

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.