Mångsidigt videohuvud med valbart motstånd

Manfrotto Videohuvud MHXPRO-2W QR + 200pl snabbplatta

Artikelnummer: 1015437
  • Oljedämpat videohuvud för mjuka och fina rörelser
  • Valbart motstånd, anpassade det precis som du vill ha det
  • Klarar vikt upp till 4kg
1 569 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mångsidigt videohuvud med valbart motstånd

Manfrottos videohuvud är ett mycket bra val för dig som är fotograf och vill börja filma för att utöka din kreativitet. Videohuvudet är också perfekt för dig som är fågelskådare och använder lätta tubkikare för att observera vilda djur och digiscoping. Detta oljedämpade videohuvud har valbart motstånd så att du får det motstånd som du själv föredrar och som passar din utrustning.

 

Levereras med:

  • Kameraplatta 200PL

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.