Kompakt lätt och smidigt resestativ för video

Manfrotto Videostativkit 290 Light + MVH400AH

Artikelnummer: 1030210
  • Toppgjutningen i aluminium förbättrar styvhet, hållbarhet och prestanda
  • Det finns två benvinklar möjliggör att filma i en låg vinkel
  • Kompakt oljedämpat videohuvud med kontrollarm
1 769 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Manfrotto 290 Light med videhuvudet MVH400AH

Kompakt lätt och smidigt resestativ för video men som också fungerar utmärkt till en tubkikare. Manfrottos Fluid Drag system ger mjuka panoreringar och genom att kameraplattan kan föras framåt och bakåt kan du balansera din utrustning.

290 Light

290 light är utrustat med tre bensektioner och toppgjutningen i aluminium förbättrar styvhet, hållbarhet och prestanda. Det finns två benvinklar som gör det möjligt för dig att fotografera i en låg vinkel. Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp.

MVH400AH

MVH400AH är ett kompakt oljedämpat videohuvud med kontrollarm och kameraplatta med balanseringsmöjlighet.

Levereras med:

  • Stativ 290 Light
  • Videohuvud  MVH400AH
  • Kameraplatta 501PL
  • 1/4" skruv
  • 1/4" till 3/8" adapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.