Videoväska för medelstora videokameror som ger maximalt skydd under transport

Manfrotto Videoväska CC-197 Pro Light Svart

Artikelnummer: 1013518
  • Rymmer medelstora till stora videokameror eller en DSLR med videorigg
  • Dubbla blixtlås ovanpå ger snabb åtkomst till din utrustning
  • Aluminiumram och CPS skyddar dina redskap under transport
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Videoväska CC-197 Pro Light Svart
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
3 308 SEK
Videoväska CC-197 Pro Light Svart
Väska Cable Management 10 V2.0
Batterihållare AA för 8 st AA batterier
3 318 SEK

Videoväska för medelstora videokameror som ger maximalt skydd under transport

Kompakt väska för videokamera. Den är en professionell lösning för att skydda och transportera stora videokameror eller en systemkamera som används med en videorigg. Du får snabb åtkomst till din utrustning med den här väskan. Den är utrustad med Exo-Tuff och CPS-skyddssystem som skyddar dina redskap.

Camera Protection Systems (CPS) skyddar din kamerautrustning under transport. Väskan förstärks ytterliggare genom en aluminiumram vid öppningen. Väskan öppnas snabbt och enkelt ovanifrån med dubbla blixtlås. Den yttre tillbehörsfickan gör att du enkelt får koll på dina mindre tillbehör. Avdelarna är flexibla och går anpassa efter dina specifika behov. Den vadderade axelremmen är avtagbar och väskan har ett standard vagnsfäste.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.