-9%

AF-S Nikkor 58mm f/1,4G

Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1,4G

Artikelnummer: 1007825
  • Speciellt utvecklad för vacker bakgrundsoskärpa.
  • Hög ljusstyrka för fotografering i svagt ljus och med kort skärpedjup.
  • Tyst och snabb autofokus.
15 890 SEK17 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-S Nikkor 58mm f/1,4G
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
17 979 SEK19 579 SEK
AF-S Nikkor 58mm f/1,4G
Putsduk Photo Microklear Cloth
Bakre objektivlock LF-4
16 078 SEK17 678 SEK

Nikon AF-S 58/1,4G

Ett unikt objektiv i FX-format med stor f/1,4-bländare och fast brännvidd på 58 mm. AF-S 58/1,4G är ett utmärkt val vid nattfotografering och återger punktformiga ljuskällor, t.ex. gatlyktor, som små rundade punkter hela vägen till bildrutans kant. Bokeh-effekten är utsökt jämn, helt utan ojämna kanter, vilket gör objektivet perfekt även för porträtt.

Vinjettering i ytterkanterna kontrolleras för att bibehålla ljusstyrkan över hela bildrutan. Motiv som befinner sig i kanten av bildrutan är skarpa och välupplösta, även när du fotograferar med maximal bländare och fokus inställt på oändlighet. Nano Crystal Coat minskar effektivt risken för spökbilder och linsöverstrålning och ökar bildernas skärpa och kontrast. Tack vare Nikons SWM (Silent Wave-motor) blir autofokus jämnt, tyst och snabbt.

Levereras med

  • Bakre och främre objektivlock
  • Motljusskydd
  • Mjukt fodral.
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.