AF-S Nikkor 58mm f/1,4G

Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1,4G

Artikelnummer: 1007825
  • Speciellt utvecklad för vacker bakgrundsoskärpa.
  • Hög ljusstyrka för fotografering i svagt ljus och med kort skärpedjup.
  • Tyst och snabb autofokus.
17 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-S Nikkor 58mm f/1,4G
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
18 558 SEK18 738 SEK
AF-S Nikkor 58mm f/1,4G
Round Filter Unlocker
Putsduk Photo Microklear Cloth
17 658 SEK

Nikon AF-S 58/1,4G

Ett unikt objektiv i FX-format med stor f/1,4-bländare och fast brännvidd på 58 mm. AF-S 58/1,4G är ett utmärkt val vid nattfotografering och återger punktformiga ljuskällor, t.ex. gatlyktor, som små rundade punkter hela vägen till bildrutans kant. Bokeh-effekten är utsökt jämn, helt utan ojämna kanter, vilket gör objektivet perfekt även för porträtt.

Vinjettering i ytterkanterna kontrolleras för att bibehålla ljusstyrkan över hela bildrutan. Motiv som befinner sig i kanten av bildrutan är skarpa och välupplösta, även när du fotograferar med maximal bländare och fokus inställt på oändlighet. Nano Crystal Coat minskar effektivt risken för spökbilder och linsöverstrålning och ökar bildernas skärpa och kontrast. Tack vare Nikons SWM (Silent Wave-motor) blir autofokus jämnt, tyst och snabbt.

Levereras med

  • Bakre och främre objektivlock
  • Motljusskydd
  • Mjukt fodral.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.