Nikon DF-M1 Dot Sight till Coolpix P1000

DF-M1 Dot Sight till Coolpix P1000

Artikelnummer: 1040737
2 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Nikon DF-M1 Dot Sight till Nikon Coolpix P1000 

Nikon DF-M1 punktsikte är ett hopfällbart och kompakt sikte som passar Nikon Coolpix P1000. Siktet ger din en målpunkt vilket gör att du kan fotografera med långa brännvidder utan att använda sökaren. Följ snabba djur eller flygplan med båda ögonen öppna och riskera inte att de exempelvis flyger ur bild och du tappar bort dem på grund av att du har zoomat för mycket.

Fördelar

  • Lättare att följa rörelser och objekt på långa avstånd
  • Fota med båda ögonen öppna
  • Slipp att objekten försvinner ur bild

Levereras med

  • Nikon DF-M1 Dot Sight till Nikon Coolpix P1000 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.