Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Flytrem till Coolpix S33/AW120/AW130/W100

Nikon Flytrem till Coolpix S33/AW120/AW130/W100

Artikelnummer: 1020441
219 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tappa inte bort din kamera när du använder den i vatten

Fäst flytremmens ena sida i din kamera och den andra runt din arm för att hålla koll på vart du har kameran när du använder den i vatten. Skulle du tappa taget om remmen gör det inget då den håller din kamera flytande så att du lätt hittar tillbaka till den.

Passar till alla kompaktkameror men är framförallt avsedd för Nikons vattentäta modeller.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.