Stativfäste RT-1

Nikon Stativfäste RT-1

Artikelnummer: 1001214
2 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nikon RT-1
Med stativfästet kan objektivet roteras fritt i 360 grader när det är fäst på ett kamerahus. Stativfästet förbättrar stabiliteten hos stativet och möjliggör snabba, enkla växlingar horisontellt och vertikalt när du fotograferar i porträtt- och landskapsformat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.