2021-03-08

Benro uppdaterar storsäljarna KH25 och KH26

Benro har släppt nya, uppdaterade versioner av sina bästsäljande videostativ genom tiderna – låt oss presentera Benro KH25P och KH26P! Benro KH-serien har alltid varit omtyckt och har försett tusentals användare med stabila stativ som håller länge, till mycket attraktiva priser. Benro KH25P och KH26P finns redan i lager, beställ ditt stativ nu!


Benro news.jpg

Stabila stativ med vätskedämpade videohuvuden

Benro KH-serien består av KH25P och KH26P som båda är stadiga och lätta, och perfekta för dig som filmar. Fördelarna med de nya stativen är att du kan justera motståndet på videohuvudet vid panorering, men också att de är högre än sina föregångare. Benro KH25P blir 156,5 centimeter högt medan KH26P imponerar med att bli hela 184,5 centimeter högt när det är fullt utfällt.

Båda KH-stativen ger dig en robust stativbas som kombineras med ett mycket mjukt och följsamt videohuvud med vätskedämpning. Videohuvudet garanterar att din kamera sitter säkert monterad och att du får följsamma och mjuka rörelser i din video. Börja producera video och film med Benro KH-stativ – en av våra bästsäljande stativserier!

Båda stativen har samma vätskedämpade videohuvud som passar perfekt oavsett om du använder kikare, videokamera eller systemkamera. Videohuvudet klarar en belastning på upp till fem kilo, vilket räcker mer än väl för de allra flesta kameror.

Vad som skiljer mellan KH25P och KH26P

Höjd och längd

  • KH25P: 75–156,5 cm i arbetshöjd och 79 cm hopfällt
  • KH26P: 87,5–184,5 cm i arbetshöjd och 91 cm hopfällt 

Vikt och belastning 

  • KH25P: Väger 3 kg och klarar 5 kg belastning
  • KH26P: Väger 4 kg och klarar 5 kg belastning

Vill du montera ännu tyngre utrustning? Spana in Benro BV-serien!

Benro BV-serien ger dig ännu stabilare stativ som klarar belastning upp till tio kilo, och ger dig möjligheten att använda dig av tyngre utrustning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.