2023-11-01

Canon släpper tre nya objektiv

Canon har idag lanserat tre nya spännande objektiv. Canon RF 200–800 mm f/6,3-9 IS USM erbjuder en extrem zoom som tar fotografering av avlägsna objekt till nya höjder. Canon RF-S 10–18mm f/4,5-6,3 IS STM är en lätt ultravidvinkelzoom för APS-C kameror som passar utmärkt för resor, landskap och vloggning. Canon RF 24–105mm f/2,8L IS USM Z är utrustad med en konstant bländare på f/2,8 och 5,5-stegs bildstabilisering för jämna videor. Canon lanserar även ett tillbehör till det sistnämnda objektivet i form av en zoomkontroll som monteras på sidan av objektivet. Beräknat leveransdatum för objektiven är i december. Förhandsboka Canons nya objektiv hos oss redan idag!


Canon RF 200800mm f/6,3-9 IS USM

Canon RF 200-800 mm f/6,3-9 IS USM tänjer på gränserna och sätter nya standarder för kategorin, med dess extrema zoomomfång som erbjuder oöverträffad fotografering av avlägsna motiv. Detta är en praktisk lins som fungerar i harmoni med din EOS R-seriekamera, vilket ger en flexibel zoomomfattning på 200-800mm för sport- och naturentusiaster.

Canon RF 24105mm f/2,8L IS USM Z

Canon RF 24-105mm F2.8L IS USM Z har en konstant bländare på f/2,8 och ett mångsidigt zoomomfång. Objektivet är utrustat med 5,5-stegs bildstabilisering som reducerar skakningar och skapar jämna videos medan videofunktioner som en dedikerad irisring, elektronisk parfokal zoom och minimerad fokusandning – plus valfri powerzoomadapter för smidig och professionell kontroll gör den till det idealiska valet för att optimera arbetsflödet.

Canon RF-S 1018mm f/4,5-6,3 IS STM

En liten och lätt ultravidvinkelzoomlins som är anpassad för Canon EOS R-seriekameror. RF-S 10-18mm f/4,5-6,3 IS STM är Canons hittills bredaste RF-S-objektiv och idealisk för nybörjare och entusiaster som vill fånga bredare och mer imponerande vyer för resor, landskap och vloggning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK