2023-02-07

Nyhet! Canon lanserar EOS R8 & R50

Canon lanserar EOS R8 – en ny kompakt fullformatskamera som utnyttjar samma teknik och funktioner som finns i EOS R6 Mark II. Med en design som liknar EOS RP ger den här kraftfulla kombinationen alla foto- och videoentusiaster de verktyg som behövs för att skapa ännu vassare innehåll. Canon lanserar även EOS R50 – den perfekta vägen in i EOS R-sortimentet för content creators som vill höja ribban från att fota och filma med en smartphone. Den här mångsidiga kameran levererar skarpa stillbilder, filminspelning i 4K och imponerande ljud. Förväntad leveransstart på EOS R8 i april och på EOS R50 i mars. Utöver kamerorna passar Canon på att presentera två nya RF-zoomobjektiv. Läs mer och förhandsboka här!


EOS R8 – Hittills lättaste fullformatskameran i EOS R-systemet

EOS R8 erbjuder fullformatskamerans alla kvalitetsfördelar och CMOS-fullformatssensorn på 24,2 megapixlar har samma upplösning som i EOS R6 Mark II. Den klassledande sensorn har snabb avläsningshastighet och hanterar många avancerade funktioner, till exempel reducerad rullande slutare som möjliggör bildserier på 40 bilder per sekund och lågt brus vid höga ISO-tal upp till 102 400. Perfekt för att fotografera i svagt upplysta miljöer även där objekten förflyttar sig. Det förbättrade dynamiska omfånget resulterar i enastående bilder med djärva färger och fullformatssensorn ger ett kortare skärpedjup som skapar en mjuk bakgrund och får objekten att framträda på rätt sätt. EOS R8 väger cirka 461 gram (med kort och batteri) och är Canons hittills lättaste fullformatskamera i EOS R-systemet.

EOS R50 – Skapa som ett proffs och bredda din kreativitet

EOS R50 är den perfekta vägen in i EOS R sortimentet för innehållsskapare som vill höja ribban från att fotografera med en smartphone. Den här mångsidiga kameran klarar det mesta – med filminspelning i 4k, imponerande ljud och skarpa stillbilder. Användargränssnittet är enkelt, ergonomin likaså och med de avancerade nya automatlägena blir resultaten professionella. EOS R50 är perfekt för den som är en konstruktiv innehållsskapare och som letar efter en speciell kamera som kan förbättra den egna stilen, både i stillbilder och film.

Nya zoomobjektiv i RF-serien

Canon RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM är ett litet och lätt objektiv med 2x zoom och brännvidd 24-50 mm – ett mycket bra val när man vill förbättra sina foto- och filmtekniker, särskilt för porträtt, interiörer och resor. RF-S 55-210mm f/5-7,1 IS STM är ett kompakt och flexibelt RF-zoomobjektiv (ca 3,8x), perfekt för att fotografera motiv som befinner sig på avstånd, eller för att skapa fördelaktiga porträtt med motivseparation och suddiga bakgrunder. Förväntad leveransstart för RF 24-50 i april och RF-S 55-210 i slutet av mars.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn