2022-09-22

Nyhet! DJI Osmo Mobile 6 & SE

Nya Osmo Mobile 6 är en intelligent gimbal fullspäckad med kreativa funktioner. Den är inte bara kompakt och hopfällbar för att passa i handflatan, utan startar också automatiskt när den är utfälld för att snabbt och enkelt spela in fantastiska filmer. Få mer dynamiska vinklar och perfekta selfies genom att använda den inbyggda förlängningsstaven. Osmo Mobile SE:s lätta, vikbara kropp och den magnetiska mobilhållaren gör den lätt att bära och snabbt fånga de viktiga ögonblicken. En rad intelligenta funktioner hjälper till att ge en mer kreativ känsla till allt du vill fånga. Läs mer om nyheterna och köp hos oss på SP. Finns i lager redan idag!


3-axlig stabilisering

Med 3-axlig stabilisering kan du fånga smidiga, förlustfria, on-the-move-videor som imponerar. Osmo Mobile 6 och SE integrerar DJI:s avancerade stabiliseringsteknik som ger starka, stabila och skakfria resultat till hands. DJI har nämligen utvecklat några av de smartaste algoritmerna för att gimbalen ska anpassa sig och kompensera utefter dina rörelser medan du filmar.

Inbyggd förlängningsstav

Få med alla på bilden! Den inbyggda förlängningsstaven i Osmo Mobile 6 gör att ingen lämnas utanför, inkludera fler vänner, husdjur eller vackra landskap i alla bilder. Ta dynamiska selfies från högre eller lägre vinklar. Förläng handtaget för att utöka de kreativa möjligheterna.

Kompakt och bärbar design

Osmo Mobile SE:s vikbara design gör den lätt att förvara och bära med sig. Den magnetiska telefonklämman kan separeras, vilket gör att du enkelt kan koppla in och ut din smartphone. Lägg ner den i fickan så att du är redo att ta fantastiska bilder/videor när inspirationen slår till.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn