2022-09-22

Nyhet! DJI Osmo Mobile 6 & SE

Nya Osmo Mobile 6 är en intelligent gimbal fullspäckad med kreativa funktioner. Den är inte bara kompakt och hopfällbar för att passa i handflatan, utan startar också automatiskt när den är utfälld för att snabbt och enkelt spela in fantastiska filmer. Få mer dynamiska vinklar och perfekta selfies genom att använda den inbyggda förlängningsstaven. Osmo Mobile SE:s lätta, vikbara kropp och den magnetiska mobilhållaren gör den lätt att bära och snabbt fånga de viktiga ögonblicken. En rad intelligenta funktioner hjälper till att ge en mer kreativ känsla till allt du vill fånga. Läs mer om nyheterna och köp hos oss på SP. Finns i lager redan idag!


Fördelar – Osmo Mobile 6

 • Enkelt och snabbt att montera telefonen i gimbalen med magnet
 • Gimbalen stabiliserar din mobil för att dina filmer ska bli skakfria
 • Kompakt- och hopfällbar design
 • Inbyggd förlängningsstav för snygga selfies och unika vinklar
 • Du får med ett ministativ så gimbalen kan stå av sig själv
 • Upp till 6,5 timmars batteritid
 • Anslut din mobil via Bluetooth och DJI Mimo-appen
 • Videoklippen blir följsamma när du går eller följer en person med Activetrack 5.0

3-axlig stabilisering

Med 3-axlig stabilisering kan du fånga smidiga, förlustfria, on-the-move-videor som imponerar. Osmo Mobile 6 och SE integrerar DJI:s avancerade stabiliseringsteknik som ger starka, stabila och skakfria resultat till hands. DJI har nämligen utvecklat några av de smartaste algoritmerna för att gimbalen ska anpassa sig och kompensera utefter dina rörelser medan du filmar.

Inbyggd förlängningsstav

Få med alla på bilden! Den inbyggda förlängningsstaven i Osmo Mobile 6 gör att ingen lämnas utanför, inkludera fler vänner, husdjur eller vackra landskap i alla bilder. Ta dynamiska selfies från högre eller lägre vinklar. Förläng handtaget för att utöka de kreativa möjligheterna.

Fördelar – Osmo Mobile SE

 • Enkelt och snabbt att montera telefonen i gimbalen med magnet
 • Gimbalen stabiliserar din mobil för att dina filmer ska bli skakfria
 • Kompakt- och hopfällbar design
 • Du får med ett ministativ så gimbalen kan stå av sig själv
 • Upp till 8 timmars batteritid
 • Anslut din mobil via Bluetooth och DJI Mimo-appen
 • Videoklippen blir följsamma när du går eller följer en person med Activetrack 5.0

Kompakt och bärbar design

Osmo Mobile SE:s vikbara design gör den lätt att förvara och bära med sig. Den magnetiska telefonklämman kan separeras, vilket gör att du enkelt kan koppla in och ut din smartphone. Lägg ner den i fickan så att du är redo att ta fantastiska bilder/videor när inspirationen slår till.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.