2023-09-20

Nyhet! Nikon har lanserat Z f

Nikon har lanserat Z f – en fullformatskamera som kombinerar klassisk design med avancerad teknik och utmärkt prestanda. Kameran är inspirerad av den ikoniska FM2, och är lika snygg som den känns bra i händerna på både kreatörer och fotografer. Z f är utrustad med samma EXPEED 7 bildhanteringssystem som Nikon Z9, vilket möjliggör avancerad stillbildstagning och filminspelning. Kombinationen av stil och innehåll med banbrytande teknologi, inklusive enastående AF- och VR-prestanda vilket resulterar i en kamera perfekt för alla som vill uttrycka sin kreativitet. Förväntad leveransstart för kameran är i oktober. Läs mer och förhandsboka här.


En klassisk design inspirerad av den ikoniska FM2

Inflytandet från Nikons tidigare kameror är tydligt i varje detalj hos Z f. Den retroinspirerade looken kommer från den ikoniska FM2, liksom rattarna, avtryckaren och Nikons logotyp från 1970-talet. Alla rattar är gjorda av mässing för en högkvalitativ känsla.

Förbättrad filmprestanda för olika behov

Nikon Z f levereras med flera spännande filmfunktioner, inklusive 10-bitars H.265-inspelning samt att den kan spela in upp till 125 minuter i 4K. Den har också ärvt flera funktioner från Z9, inklusive möjligheten att justera ISO-känslighet i steg om 1/6 EV och visningen av en röd ram vid filminspelning.

Överlägsen prestanda med banbrytande teknik

Z f drivs av det senaste bildhanteringssystemet EXPEED 7, vilket möjliggör ett stort ISO-omfång. Utöver att den har samma nio typer av motivdetektering som Z8, har också spårningsprestandan vid motivavkänning utökats hos Z f. Kameran är även försedd med vibrationsreducering inbyggd i kameran och förbättrad elektronisk vibrationsreducering, som tillsammans förbättrar bildkvaliteten vid fotografering i svagt ljus och i mörkare miljöer inomhus.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK