2024-05-16

Nyhet! Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art är Sigmas flaggskeppsobjektiv, som har utvecklats avsevärt från den tidigare modellen genom att införliva de mest avancerade teknologierna som är tillgängliga för Sigma från design till produktion. Jämfört med föregångaren, har Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art förbättrad upplösningsförmåga genom hela zoomomfånget, och drar också nytta av funktionsförbättringar som tillägget av en bländarring och höghastighets-AF med en uppdaterad AF-motor, HLA (High-response Linear Actuator). Objektivet är också cirka 7% mindre och 10% lättare. Denna 24-70mm f/2,8 Art är ett mångsidigt och högpresterande verktyg som hjälper fotografer och filmskapare att frigöra sin kreativa potential. Förväntad leveransstart i slutet av maj. Läs mer och förhandsboka här!


Rendering som lever upp till flaggskeppstiteln

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art är efterträdaren till Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN Art, som är känd för sin höga optiska prestanda, och har ytterligare förbättrad upplösning i hela zoom­området. Objektivet har hög skärpa genom hela bilden från dess maximala bländare, även på högupplösta kameror. Ljusstyrkan i f/2,8 fokuserar på att förbättra dess renderingsprestanda och producerar en stor, vacker bokeh-effekt och låter fotografen uppleva kraften hos ett flaggskeppsobjektiv i alla typer av visuella uttryck. Utöver sin avancerade närbildsförmåga och minimering av flare och ghosting, är objektivet designat för att minimera fokusandning, vilket ger idealiska bilder i alla situationer.

Hög optisk prestanda över hela bilden och zoomomfånget

Objektivets optiska design inkluderar 6 FLD-glaselement, 2 SLD-glaselement och 5 asfäriska linselement för att grundligt minska olika aberrationer genom hela zoomområdet. I synnerhet har sagittal koma flare kontrollerats väl för att uppnå konsekvent hög upplösning hela vägen till bildens periferi. Genom att också effektivt korrigera kromatisk aberration kan högupplösta, vackert återgivna bilder uppnås, fria från färgfel i kanterna.

Förbättrad bärbarhet och utökade funktioner

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art är cirka 7% mindre i storlek och 10% lättare i vikt än den tidigare modellen, samtidigt som den förbättrar användbarheten genom att lägga till en bländarring och två AFL-knappar. Trots minskningen i storlek och extra funktioner, bibehåller objektivet Sigma:s välkända utmärkta byggkvalitet, med den kompromisslöst exakta och robusta konstruktion som förväntas av ett professionellt fotoverktyg. Medan antalet linselement som används i dess konstruktion är detsamma som för den tidigare modellen, har den totala längden förkortats på grund av en avancerad optisk design. Dessutom har den mer effektiva mekaniska designen resulterat i en mycket portabel konstruktion med en maximal diameter på 87,8 mm, längd 120,2 mm och en vikt på 745g.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn