2024-04-29

Nyhet! BeeDrive och BeeStation – Molnlagring för alla!

Synology presenterar BeeDrive och BeeStation. Två smarta enheter som ger dig bakgrundssynkronisering mellan dina enheter, snabbt låter dig överföra filer och samlar all lagring i samma moln. Du får en personlig och enkel backup som inte kräver komplicerade setups. Säg hejdå till månadsprenumerationer på molnlagring och att sätta upp egna servrar för hantering på flera enheter. Här får du uppkopplad synkronisering och överföring på exempelvis din mobil, laptop eller din stationära dator. BeeDrive eller BeeStation – Molnlagring utan krångel.


 

BeeDrive

Fördelar

 • Backa upp, lagra och överför blixtsnabbt mellan olika enheter och BeeDrive
 • Tydlig överversikt i BeeDrive-appen
 • Spara upp till 5 tidigare versioner av ditt arbete
 • Trådlös hantering med mobilen
 • Säkerhetskopiera upp till fem mobila enheter samtidigt
 • Ingen månadskostnad

Mer än lagring

Du kommer snabbt i gång med din BeeDrive, bara koppla in den till din dator och följ den medföljande snabbstartsguiden. I BeeDrive-appen kan du ställa in vilka mappar som ska lagras, flyttas eller synkas mellan dina enheter. Har du jobbat på din laptop och vill fortsätta på din stationära dator? Inga problem, så fort du kopplar över din BeeDrive från din laptop till din stationära dator har du åtkomst till dina filer och synkronisering av filerna sker direkt. Du kan även säkerhetskopiera upp till fem mobila enheter samtidigt.

 

BeeStation

Fördelar

 • Inbyggd hårddisk och förkonfigurerad för att kunna användas direkt
 • Samla all lagring på ett och samma ställe
 • Åtkomst till dina foton och filer överallt
 • Backa upp dina enheter och frigör lagring i dina enheter
 • Inbyggd AI för fotoigenkänning
 • Ingen måndskostnad

Molnlagring utan krångel

Synology BeeStation är det självklara valet för dig som vill samla dokument, filer och bilder i en och samma molnlagringstjänst där du själv bestämmer reglerna. Din BeeStation har en inbyggd hårddisk och är förkonfigurerad så att du snabbt och enkelt kan koppla in den och komma igång. Du väljer själv vilka enheter och vilket innehåll som ska lagras i ditt moln med hjälp av BeeStation-appen. Du kan även bjuda in andra att använda ditt moln och låta dem skapa sin egna, exklusiva lagringsupplevelse. Ingen egen server behövs för att kunna använda ditt moln och du har alltid åtkomst till ditt innehåll i appen, var du än är. Oavsett om du behöver backup på dina datorer eller vill avlasta din mobil så har du en enkel, snabb och smidig lösning i BeeStation.

Med säkerhet i åtanke

Det ska kännas tryggt att lagra innehåll i en molntjänst. När du aktiverar din BeeStation krävs en fysisk aktivering på din enhet tillsammans med den digitala aktiveringen så du kan vara trygg med att bara du kan aktivera din enhet. Utöver detta väljer du själv vem du vill bjuda in till att använda molnet och vad du själv vill lagra.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn