2023-05-11

Nyhet! teenage engineering expanderar field-serien

Spana in de senaste nyheterna från den nyskapande field-serien! TP–7 är en ultraportabel portabel digital recorder där du enkelt kan spela in dina projekt på ett intuitivt och lekfullt sätt. CM–15 är deras allra första mikrofon med en kvalitetskapsel från amerikanska Peluso, som kan spela in via antingen USB, XLR eller linjeutgång. Scandinavian Photo – din återförsäljare av teenage engineering.


Field-serien – din portabla produktionsstudio

teenage engineerings field-serie är en samling produkter som ger dig som kreatör oändligt med möjligheter. Utöver de senaste nyheterna så finner du även OP-1 field – en kraftfull synth med inspelningsmöjligheter. TX–6 en smidig mixer med en rad olika in- och utgångar samt deras smidiga field desk – en portabel arbetsbänk. 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn