Objektiv & Kikare

Köp kameraobjektiv, videoobjektiv, kikare, filter och objektivtillbehör hos oss, online eller i butik. Ett nytt objektiv till din kamera är ett effektivt sätt att kunna ta nya typer av bilder och en kikare är ett bra komplement i kameraväskan för till exempel naturfotografen. Vi har ett brett utbud av objektiv från alla kända varumärken och Hos oss handlar du alltid tryggt och till bra priser. Vi är experten inom foto, video och ljud sedan 40 år tillbaka och hjälper dig gärna hitta rätt produkt för dina behov. Välkommen in i butik eller köp direkt online.

1869 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Fast/Zoom
Filtertyp
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Objektivtype
Bildstabilisering
Autofokus
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.