Objektiv till Leica

Med ett nytt objektiv till din Leica-kamera öppnar sig nya möjligheter för nya former av fotografering. Här har vi alla våra objektiv för Leica, från varumärken som Sigma, Voigtländer, Zeiss med flera och självklart även Leica original. Vi har objektiv med fattning för Leica M, Leica S och L-mount. Välj om du vill ha ett objektiv med fast brännvidd, vidvinkel eller telezoom – vi har ett objektiv för alla smaker och behov. Besök oss i butik eller ring våra experter för personlig hjälp om vilket objektiv som passar dig bäst, eller köp direkt online.

117 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Objektiv Foto
Filtrering
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd fast
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Objektivtype
Bildstabilisering
Autofokus
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.