Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

Artikelnummer: 1022661
62 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280/2,8-4,0
En teelzoom till Leica SL med ergonomisk design som ligger skönt i handen. Med en nyutvecklad dubbel intern fokusering har objektivet snabbast autofokus hittills. Linsen har 23 element i sju rörliga grupper, varav sju är gjorda av glas med partiell spridning för minimering av kromatisk abberation. En speciell egenskap är att objektivets totala längd inte förändras vid fokusering eller zoomning, detta tack vare ett nyutvecklat drivkoncept på dess stegmotor.

Levereras med:
Motljusskydd, avtagbart statvifäste, främre och bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.