Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Summarit-S 35mm f/2,5 ASPH (CS)

Leica Summarit-S 35mm f/2,5 ASPH (CS)

Artikelnummer: 1003408
86 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica Summarit-S 35/2,5 ASPH
Mångsidigt och universellt objektiv som motsvarar ett 28 mm objektiv i 35 mm -format. Idealiskt för foto inom studio- och arkitekturfotografering. Håller konstrasten på topp, även vid maximal bländare.

Korrekt avbildning av världen
Har totalt 11 linser, varav två är av glas som minskar den kromatiska aberrationen till minimum. Dessutom, har objektivet två polerade sfäriska ytor som eliminerar distorsionen i bilden. Vilket gör att du behöver inte räta upp bilderna i efterbehandlingen efter du fotograferat t.ex byggnader.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.