Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

Leica Summarit-S 70mm f/2,5 ASPH (CS)

Artikelnummer: 1003409
58 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica Summarit-S 70/2,5 ASPH
70mm är den idealiska standard brännvidden för nästan alla fotografiska behov. Dess extrema hastighet och bildprestanda vid alla bländare samt integreringen av ett asfäriskt element är ovanligt för denna brännvidd. Detta eliminerar nästan helt aberration. De åtta elementen i dess optiska system är ordnade i sex grupper. Två cementerade element tillverkade av glas med hög partiell spridning minimerar kromatisk aberration. Glas med högt brytningsindex och en asfärisk lins förhindrar monokromatiska aberrationer. Finns även en variant utan central slutare (CS).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.