Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Super-Elmar-S 24mm f/3,5 ASPH

Leica Super-Elmar-S 24mm f/3,5 ASPH

Artikelnummer: 1003367

Ovanlig bred för mellanformatskameror

93 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Super-Elmar-S 24mm f/3,5 ASPH
UV-filter Pro Nano HUC 95 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
97 480 SEK
Super-Elmar-S 24/3,5 ASPH
Leicas objektiv på 24 mm. Ovanlig bred för mellanformatskameror. Motsvarar 19 mm för kameror på 35mm. Med denna stora vinkel lämpar sig objektivet perfekt för inomhus, arkitektur- och landskapsfotografering.

Korrekt avbildning av världen
Super-Elmar-S 24 mm är nästan helt fri från distorsion och har totalt 12 linser varav tre av dem är av glas som minskar kromatiska aberrationer. Allt detta göra att detta objektiv är av världsklass.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.


Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.