AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR

Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR

Artikelnummer: 1029713
 • Teleobjektiv med hög ljusstyrka och väldigt hög optisk kvalitet.
 • Passar för porträtt, sport, natur, reportage och mycket annat.
 • Hög byggkvalitet med stativfot och vädertätning, bildstabilisering.
23 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR
Putsduk Photo Microklear Cloth
Väska Lens Case Duo 40 svart
24 308 SEK
AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR
Väska Lens Changer 75 Pop Down V3.0 svart/grå
UV-filter L395 SMC 77 mm
25 018 SEK

70-200 f/2,8 E FL ED VR

70-200/2,8E FL ED VR är ett viktigt verktyg för yrkesverksamma fotografer. Objektivet passar perfekt till porträtt och journalism, men också till sport och landskapsfotografering. Zoomomfånget tillsammans med den höga ljusstyrkan, bildkvaliteten och bildstabilisatorn gör det till ett väldigt mångsidigt objektiv.

Fördelar:

 • Hög ljusstyrka på f/2,8
 • Hög skärpa och kontrast över hela bilden
 • Elektromagnetisk bländare
 • Programmerbar knapp
 • Bildstabilisator

Ny optisk konstruktion

Genom att förbättra den optiska konstruktionen har skärpan och kontrasten förbättrats gentemot föregångaren, speciellt ute i kanterna. Det innefattar nu 6 ED-glas, ett fluridglas och ett HRI-glas (högt brytningsindex), som tillsammans med Nikon Nano Crystal Coat reducerar reflexer, spökeffekter och kromatisk aberration. Med flouridglaset är objektivet ca 100g lättare än föregångaren samtidigt som bildkvaliteten är förbättrad. Även vinjetteringen har reducerats för en jämnare exponering över hela bildytan.

Elektromagnetisk bländare och bättre AF-tracking

70-200/2,8E FL ED VR är utvecklat för att klara höra hastigheter. Objektivet är konstruerat för att fungera perfekt med Nikon snabba DSLR-kameror med hög seriebildtagning. AF-Spårningen har utvecklats ytterligare och är nu ännu snabbare och mer pålitlig. Objektivet reagerar snabbt även om motiven rör sig oförutsägbart eller i snabb hastighet mot kameran. Vid snabb seriebildtagning synkroniserar den elektromagnetiska bländaren med slutaren för att erbjuda maximal konsekvens i exponeringen.

Smidigare hantering

Nikon har sett över designen och justerat för att bättra på balansen och hanteringen. Med en programmerbar knapp på objektivet kan speciella funktioner användas under tiden objektivet hanteras. SPORT VR ger en stadigare sökarbild för att underlätta vid fotografering av motiv som rör sig oförutsägbart. Objektivet känner automatiskt av om du använder det på ett stativ.

Lätt och tåligt

Nikon 70-200/2,8E FL ED VR tål den hårda hanteringen som professionell användning kräver. Objektivet är tätat mot damm och vattendroppar och belagt med Nikons flourskikt som aktivt stöter bort vatten, damm och smuts från objektivets yttersta linselement. Tack vare en konstruktion i magnesiumlegering med HRI och flouridelement är objektivet lättare än tidigare.

Levereras med:

 • Bakre objektivlock FL-4
 • Främre objektivlock LC-77
 • Mjuk objektivväska CL-M2

[TEXT1022418025]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.