Laowa 50mm f/2,8 Ultra Macro APO till Micro 4/3
Laowa 50mm f/2,8 Ultra Macro APO till Micro 4/3
Laowa 50mm f/2,8 Ultra Macro APO till Micro 4/3
Artikelnummer: 1053034

Laowa 50mm f/2,8 Ultra Macro APO till Micro 4/3

Ett objektiv som optimerats för skarpa närbilder

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Manuellt fokuserat makrotele för Micro Four Thirds
 • Fokusering ned till skala 2:1 (2x förstoring)
 • Närgräns på 13.5 cm
5 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Laowa 50mm f/2.8 2x Ultra Macro APO det första objektivet i världen anpassat för Micro Four Thirds-systemet som klarar att fokusera ända ned till avbildningsskala 2:1 (2x förstoringsgrad) för extremt skarpa närbilder. Dess kompakta konstruktion och låga vikt gör det till ett exemplariskt makroobjektiv för de spegelfria M4/3-kamerorna. 

Fördelar:

 • Manuellt fokuserat makrotele för Micro Four Thirds
 • Fokusering ned till skala 2:1 (2x förstoring)
 • Närgräns på 13.5 cm
 • APO-kromatisk objektivkonstruktion som minimerar färgblödningar
 • Mycket hög optisk kvalitet vid alla fokusavstånd
 • Kompakt och lätt
 • Elektrisk bländarstyrning från kameran

Optimerad för skarpa närbilder

Laowas nya 50mm Macro erbjuder en maximal avbildningsskala på hela 2:1 vilket är en förstoringsgrad på 2x. Detta gör det möjligt att ta otroligt skarpa närbilder utan behov av extra tillbehör så som mellanringar eller försättslinser. För bästa möjliga bildkvalitet har objektivet försetts med tre linser av ED-glas (en så kallad apokromatisk design) som minimerar kromatisk aberration. Resultatet är bilder med enastående skärpa och färgåtergivning genom hela fokusområdet, även vid full bländaröppning.

Elektrisk bländarstyrning

Du kan automatiskt styra föstoringen av sökarbilden när du vrider på fokusringen för att ställa in skärpan med otrolig exakthet. Laowa 50mm f/2.8 2x Ultra Macro APO har också utrustats med inbyggd CPU, bländarmotor och elektriska kontakter i bajonetten som tillsammans gör det möjligt att justera bländaren via kamerahuset och ger tillgång till automatiska exponeringslägen.

Optimerad för Micro Four Thirds-kameror

Laowa 50mm f/2.8 2x Ultra Macro APO är ett objektiv som anpassats för spegellösa kameror och kan användas med alla modeller som stöder Micro Four Thirds-fattningen. Systemet är särskilt populärt bland filmare och makrofotografer vilket gör detta objektiv optimalt för de som spelar in naturdokumentärer. Ett annat användningsområde kan vara videodokumentation av små produkter. Med brännvidden på 50mm får man dessutom ett bra avstånd och naturligt perspektiv vid porträttfotografering.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.