Snabbt, skarpt och extremt ljusstarkt objektiv till L-Mount

Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art till L-Mount

Artikelnummer: 1044985
 • Ljusstarkt objektiv för kort skärpedjup och fotografering i svagt ljus
 • Elva rundade bländarlameller ger mjuk bakgrundsoskärpa
 • Passar utmärkt för både foto och film
 • Fullformatsobjektiv för spegellös systemkamera med hög optisk prestanda
 • Hyper Sonic Motor (HSM) ger en snabb och tyst skärpeinställning
13 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

35mm f/1.2 DG DN Art till L-Mount
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter Pro Nano HUC 82 mm
15 108 SEK
35mm f/1.2 DG DN Art till L-Mount
Rengöringspenna Original White
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
15 429 SEK

Snabbt, skarpt och extremt ljusstarkt objektiv

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art är det första objektivet från Sigma med bländaröppningen f/1,2 och autofokus. Detta innebär att du får ett extremt ljusstarkt objektiv med en brännvidd som lämpar sig för landskapsfoto, sociala sammanhang, bröllop, matfotografering, street- och gatufotografering, porträtt med miljö och många andra situationer. Den stora bländaren ger dig riktigt kort skärpedjup och en riktigt blurrig bakgrundsoskärpa.

Fördelar

 • Ljusstarkt objektiv för kort skärpedjup och fotografering i svagt ljus
 • Elva rundade bländarlameller ger mjuk bakgrundsoskärpa
 • Fullformatsobjektiv anpassat för spegellösa systemkameror (DN)
 • Hög optisk prestanda
 • Passar för både foto och film
 • Bländarring som kan justeras stegvis eller i mjuk vridning
 • Damm- och fuktsäker konstruktion

Ljusstarkt objektiv för blurrig bakgrund och fotografering i svagt ljus

Objektivet är mycket ljusstarkt vilket innebär att du kan fotografera även när ljuset är mycket svagt tack vare den stora bländaröppningen. Det är inte bara ett stort ljusinsläpp som är fördelen med en stor bländare utan även att det ger dig även möjlighet att fotografera med kort skärpedjup. Kort skärpedjup ger dig en blurrig bakgrund medan objektet i bilden fortfarande är skarpt. Objektivet har elva bländarlameller som medför att bakgrundsoskärpan blir mjuk och behaglig att titta på.

Fullformatsobjektiv för spegellös systemkamera med hög optisk prestanda

Sigma 35mm F1.2 DG DN Art har beteckningen DN, vilket innebär att det är anpassad för spegellösa systemkameror. Fördelarna med ett DN-objektiv är att de har ett kortare registeravstånd mellan objektiv och kamera vilket medför en kompaktare konstruktion. Objektivet klarar att uppnå de höga krav som ställs på upplösningar upp över 50 miljoner pixlar.

Snabb och tyst autofokus

Objektivet har en Hyper Sonic Motor (HSM) som ger en snabb och tyst skärpeinställning. Den manuella fokusen är typen ”focus-by-wire” med optimerad vridmomentinställning för att du ska kunna fokusera så exakt som möjligt. Bländarringen har en ”de-click”-funktion där du kan gå från stegvis till steglös justering, vilket möjliggör mjuka och fina rörelser som är särskilt användbara vid videoinspelning.

Vatten- och oljeavisande beläggning

Objektivet konstruerat för att motstå skvätt och damm för att du ska kunna använda det flitigt. Den främre och bakre linsen har en vatten- och oljeavvisande beläggning för att ge dig bästa resultat.

Levereras med

 • Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art
 • Motljusskydd
 • Främre- och bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.