Skarp och ljusstark normaloptik

Sigma 35mm f/1,4 GD HSM Art till L-mount

Artikelnummer: 1043378
 • Väldigt ljusstarkt och mycket hög skärpa
 • Mångsidig bildvinkel och motsvara 50mm på APS-C
 • Avståndsskala och manuell fokus
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

35mm f/1,4 GD HSM Art till L-mount
UV-Filter 67mm PD WMC
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
11 479 SEK
35mm f/1,4 GD HSM Art till L-mount
HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL
ND-filter ND1000 IR Nano HUC 67 mm
12 770 SEK

Fördelar:

 • Väldigt ljusstarkt
 • Mångsidig bildvinkel
 • 50mm på APS-C
 • Väldigt hög skärpa
 • Avståndsskala och manuell fokus

Väldigt ljusstarkt

En hög ljusstyrka på f/1,4 ger dig möjligheten att fotografera med kort skärpedjup och isolera motiv och modeller mot bakgrunden. Ljusstyrkan hjälper även att få bra korta slutartider och gör det lättare att fotografera under sämre ljusförhållanden.

Mångsidig bildvinkel

En 35'a är ett objektiv som passar till otroligt många situationer. Bildvinkeln är bred utan att bli för vidvinklig, men ändå så pass bred att du lätt får med både personer och miljö utan att behöva backa flera steg, vilket gör objektivet utmärkt för spontana men högkvalitativa bilder. Samtidigt är bildvinkel så pass snäv att du kan utnyttja det korta skärpedjupet som en bländare på f/1,4 kan generera.

50mm på APS-C

Monteras objektivet på en kamera med APS-C-sensor så motsvarar bildvinkeln ca 50mm, vilket gör det till väldigt mångsidigt objektiv även på en kamera med APS-C-sensor.

Väldigt hög skärpa

Optiken är konstruerad för att återge riktigt hög skärpa över hela bildytan, även på högsta bländare och oavsett fokusavstånd. Detta gör att du får bra skärpa även ute i kanterna på bilden.

Avståndsskala och manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk koppling med en avståndsskala, vilket gör objektivet lätt att använda även i manuellt läge tillsammans med liveview eller när det är för mörkt för kamerans autofokus att hitta skärpan. Den mekaniska kopplingen i fokusringen gör också att objektivet lämpar sig bra för videoarbeten och ger en konsekvent och kontrollerad hantering.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd LH730-03
 • Väska

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.