Panasonic Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S
Artikelnummer: 1002949

Panasonic Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S

Lumix G Vario 14-42mm f/3,5-5,6 II ASPH Mega O.I.S

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Kompakt och smidig normalzoom.
  • Motsvarar 28-84 mm.
  • Inbyggd bildstabilisator.
2 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Panasonic AF 14-42/3,5-5,6 II ASPH MEGA OIS Lumix G
Kompakt och lätt standardzoomobjektiv för micro 4/3. Hög optisk kvalitet med 2 asfäriska linselement, passar i många olika situationer- allt från landskapsvyer till porträtt. Panasonics optiska bildstabilisering MEGA O.I.S gör det enkelt att ta extremt skarpa bilder även i svag belysning genom att dämpa oskärpa orsakad av handskakningar. Objektivet har ett inre fokussystem som drivs av en stegmotor. Objektivet drar maximal nytta av Lumix G-kamerornas snabba kontrastavkännande autofokus, även vid videoinspelning, och är mycket användarvänligt.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.