Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power

Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power

Artikelnummer: 1031541
  • Kompakt och ljusstark normalzoom till Micro 4/3.
  • Motsvarar 24-70 mm och utrustad med bildstabilisator.
  • Mångsidig brännvidd användbar i både stillbild och video.
11 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power
UV-Filter 58mm PD WMC
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 58mm
12 388 SEK
Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power
ND-filter ND64 Slim HD IR-Cut 58mm (6 steg)
Putsduk Photo Microklear Cloth
12 138 SEK

Denna standardzoom från Panasonic har en brännvidd på 12-35mm vilket motsvarar 24-70 mm i 35 mm-format. Med en ljusstyrka på f/2,8 genom hela zoomomfånget är detta ett mycket snabbt objektiv för de allra flesta situationer. Zoomomfånget täcker in både vidvinkel, standard och kort tele vilket gör att det passar perfekt som allroundobjektiv. Ta med det på resan och fota allt från landskapsbilder till bilder inomhus i svagt ljus.

  • Ljusstarkt objektiv för uttrycksfulla effekt och mjuk bakgrundsoskära
  • Inbyggd optisk bildstabilisator - Power O.I.S
  • Vädertätat mot stänk, smuts och kyla

Skarpa bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S, en avancerad inbyggd optisk bildstabilisator i objektivet får du skarpa konturer över hela din bild. Tekniken, som är en uppgradering av Panasonics MEGA O.I.S, kompenserar även för större kamerarörelser och vibrationer. Med detta objektiv kan du ta verklighetstrogna bilder med enastående skärpa även utan stativ.

Avancerad linskonstruktion

Objektivet har 14 linselement i 9 grupper med fyra asfäriska linser, en ED-linser (Extra-Low Dispersion) och en UHR-lins (Ultra High Refractive Index). De asfäriska linselementenen förhindrar sfärisk- och förvrängningsaberration samtidigt som de håller storleken och vikten på objektivet nere. ED-linsen korrigerar kromatisk aberration och bidrar till skarpa bilder med hög kontrast och klara färger och UHR-linsen bidrar till ytterligare förbättrad optisk prestanda. En Nano Surface Coating, antireflexbehandlad eliminerar reflexer och blänk så att du får kristallklara bilder även vid fotografering med en ljuskälla i mörker.

Vädertätning

Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power O.I.S står emot alla typer av väder och vind tack vare en konstruktion som är helt vädertätad mot stänk, smuts och kyla. De inre linselementet är dessutom skyddade mot sand och regn.

Stöd för videofilmning

Med videostöd får du en mjuk och följsam bländarinställning vilket gör att du slipper hopp i exponeringen. Med en snabb och tyst autofokus passar detta objektiv perfekt till videoinspelning i 4K där exakt skärpa är extra viktigt.

Levereras med:


Motljusskydd
Främre och bakre objektivlock
Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.