Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6  R svart
Artikelnummer: 318399

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R svart

M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R svart

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Motsvarar 80-300 mm
  • Lätt och smidig
  • Finns i silver och svart
2 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R

Den utbytbara zoom-optiken är perfekt att ta med sig. Den är liten, lätt och bred i användandet, perfekt för porträtt och motiv på medellångt avstånd och den är flexibel för inomhus eller utomhusfotografering. Du kan använda den här effektiva zoom-optiken som din perfekta följeslagare utan att behöva ta med dig för mycket utrustning. Den högeffektiva optiken har ytterligare fördelar. Fokuseringen är placerad i objektivets bakre del och består bara av två linselement vilket gör autofokusen mycket exakt, nära ljudlös och extremt snabb. Den tysta autofokusen gör att du slipper irriterande fokuseringsljud när du filmar. Optiken ser till att du alltid är beredd för ditt nästa motiv, vare sig det rör sig eller ej.
 

Levereras med:

  • Linslock (LC-58E)
  • Bakre objektivlock (LR-2)
  • Garantikort
  • Användarinstruktioner

Obs! Köp till Motljusskydd LH-61D (medföljer ej)

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.