M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm f/2,8 Macro

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm f/2,8 Macro

Artikelnummer: 1000377
  • Avbildningsskala 1:1
  • Snabbknapp för att ställa fokusavstånd
  • Motsvarar 120 mm
  • Snabb och tyst autofokus
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm f/2,8 Macro
UV-Filter 46mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
5 058 SEK
M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm f/2,8 Macro
UV-filter L395 SMC 46mm
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
4 963 SEK5 078 SEK
Detta är ett ljusstarkt, väderskyddat makroobjektiv. Den är särskilt anpassad för OM-D E-M5 men passar lika bra till alla PEN-kameror. Brännvidden motsvarar 120mm för en 35mm kamera och vid förstoringsgrad 1:1 är närgränsen bara 19 cm. Autofokusen är tyst och med en fokuslimiter begränsas fokusområdet så att det går blixtsnabbt. En reflexbehandling halverar reflexer och spökringar. Passar bra med Olympus ringblixt RF-11.

Levereras med:

Bakre och främre objektivlock

Obs! Köp till motljusskydd LH-49 (medföljer ej)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.