M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

Artikelnummer: 1019749
  • Motsvarar 14-28 mm
  • Konstant bländare genom hela zoomen
  • AF/MF-omkopplare med avståndsskala
  • Vädertåligt
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
12 618 SEK

Olympus AF 7-14 mm f/2,8 ED Pro M.Zuiko Digital
Denna vidvinkelzoom från Olympus har är kompakt, lätt och har utmärkta optiska egenskaper från kant till kant. Detta är särskilt bra när du ska fotografera exempelvis en stjärnhimmel då stjärnorna återges som cirkulära ljuspunkter ända ut i kanterna. Du kan enkelt växla mellan manuellt och automatisk fokusering. I nederkanten på objektivet har du en L-Fn-knapp som du bekvämt manövrerar med tummen till dina förinställda funktioner.

Objektivet är vädertätat med elva separata, skyddande tätningar. Du har ett rejält skärpedjup och en största bländare på f/2,8 som gör objektivet perfekt för handhållen fotografering, natt som dag.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.