Kampanj
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

Artikelnummer: 1019749
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Motsvarar 14-28 mm
  • Konstant bländare genom hela zoomen
  • AF/MF-omkopplare med avståndsskala
  • Vädertåligt
14 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Cashback på landskapsobjektivFå 2000,- tillbaka!

Under maj får du 2 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Olympus. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 29/5.
Läs mer

Värdepaket

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
14 628 SEK

Olympus AF 7-14 mm f/2,8 ED Pro M.Zuiko Digital
Denna vidvinkelzoom från Olympus har är kompakt, lätt och har utmärkta optiska egenskaper från kant till kant. Detta är särskilt bra när du ska fotografera exempelvis en stjärnhimmel då stjärnorna återges som cirkulära ljuspunkter ända ut i kanterna. Du kan enkelt växla mellan manuellt och automatisk fokusering. I nederkanten på objektivet har du en L-Fn-knapp som du bekvämt manövrerar med tummen till dina förinställda funktioner.

Objektivet är vädertätat med elva separata, skyddande tätningar. Du har ett rejält skärpedjup och en största bländare på f/2,8 som gör objektivet perfekt för handhållen fotografering, natt som dag.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.