Objektiv 70-210/4-5,6 MC

Phenix Objektiv 70-210/4-5,6 MC

Artikelnummer: 313238
1 825 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Phenix 70-210/4-5,6 MC
Phenix MC 70-210/f4-5,6 är ett skarptecknande, manuellt fokuserat telezoom med praktiskt zoomomfång för alla analoga- och digitala systemkameror med Pentax k-bajonett. Objektivet består av 11 antireflexbehandlade (MC) glaslinser i 7 grupper, som ger mycket bra optisk prestanda. Antireflexbehandlingen (MC) reducerar ströljus, höjer skärpa och kontrast, ger bättre färgteckning samt höjer ljustransmissionen.

Objektivet har en gemensam fokuserings- och zoomring (s.k push/pull konstruktion), vilket gör zoomet betydligt mera snabbjobbat jämfört med andra objektiv som har separata ringar för fokusering och zoomning.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.