Kampanj

Vidvinkelobjektiv med hög optisk prestanda till L-mount

Sigma 24mm f/3,5 DG DN till L-mount

Artikelnummer: 1050207
 • Otrolig skärpa från kant till kant
 • Sju rundade bländarlameller ger en mjuk bakgrundsoskärpa
 • Lätt vikt på endast 225g
 • Professionell metallkonstruktion
 • Utmärkt optisk prestanda
 • Damm- och fuktsäker konstruktion
5 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sigma Autumn CashbackFå 600,- tillbaka!

Under hösten får du 600 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sigma. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 30/11
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

24mm f/3,5 DG DN till L-mount
UV-Filter 55mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
6 308 SEK
24mm f/3,5 DG DN till L-mount
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
6 309 SEK

Vidvinkelobjektiv med riktigt bra upplösning

Sigma 24mm f/3,5 DG DN Contemporary är ett vidvinkelobjektiv för spegellösa fullformatskameror. Med en perfekt balans av kompakt konstruktion och en lätt vikt kommer detta objektivet passa ditt spegellösa system utmärkt. Objektivet är vädertätat, har en snabb och exakt autofokus och har en konstruktion helt i metall. Sigma 24mm f/3,5 DG DN passar bra för exempelvis lanskapsfotografering, gatufotografering eller att fota inredning. 

Fördelar

 • Otrolig skärpa från kant till kant
 • Sju rundade bländarlameller ger en mjuk bakgrundsoskärpa
 • Lätt vikt på endast 225g
 • Professionell metallkonstruktion
 • Utmärkt optisk prestanda
 • Damm- och fuktsäker konstruktion

Uppbyggd för prestanda och funktionalitet

Sigma 24mm f/3,5 DG DN Contemporary är uppbyggt med tio glaselement i åtta grupper. Bland dessa glaselementen hittar du tre asfärsiska element som arbetar för att minska den sfäriska aberration som kan uppkomma. Det finns även ett SLD-element (special low dispersion) som minskar kromatisk aberration.

För perfekta bilder

Objektivets sju rundade bländarlameller ger dina foton en mjuk och fin bakgrundsoskärpa. Med Sigmas Super Multi-Layer Coating minskas de skuggeffekter och linsöverstrålningar som kan uppstå när du fotograferar i motljus. Med detta objektivet kommer du kunna ta vidvinkel-fotografier och uppnå exceptionell skärpa från kant till kant oavsett vilket bländarvärde du än väljer att använda.

Sigmas I-serie

Sigma I-serien är en del av deras Contemporary-kollektion, objektiv konstruerade för att ge användare av spegellösa fullformatskameror ytterligare alternativ för optik. Sigmas I-serie har tagit tillvara på möjligheten att producera mindre och lättare objektiv till spegellösa systemkameror som fortfarande har en otroligt bra optisk prestanda. Objektiven i I-serien är byggda helt i metall likt Sigmas Cine-serie, detta ger en exklusiv känsla, professionellt ljud och framförallt ökad hållbarhet.

Levereras med

 • Sigma 24mm f/3,5 DG DN Contemporary
 • Motljusskydd (LH576-01) 
 • Magnetiskt främre objektivlock (LCF55-01M)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.